Time 2 Serve

Sportbar Overtime

Welkom

Welkom op de site van Time2Serve.

 

Time2Serve Runt Sportbar Overtime en die bevind zich in het horeca gedeelte van Sporthal de Noort Syde in Oudewater.

Wij zijn meer dan een kantine. Natuurlijk zijn wij de plaats waar sporters na hun sport kunnen samenzijn om na te praten en een gezellig hapje en drankje nuttigen. Maar ook kunt u bij ons terecht voor meer zaken.

 

Feestjes.

Onze ruimtes zijn ook beschikbaar voor allerlei soorten feesten. Afgelopen jaar hebben wij 2 squashruimtes omgebouwd als een gezellige ruimte. 1 als huiskamer, met o.a. Boekenkasten en snuisterijen. Uitermate geschikt om uw verjaardag in een toch huiselijke sfeer te vieren maar bij u thuis te weinig ruimte voor is (bv door Corona).De andere is een soort ManeCave. Robuust en oude discolampen. Ook kan deze ruimte worden voorzien van een bar. Met zitjes en statafels. En natuurlijk kunt u uw feest tot 200 personen ook in onze bar geven.

 

Eenvoudige doch voedzame maaltijden.

Voor iedereen die niet wil koken of alleen wil eten kunt u iedere dinsdag bij ons een maaltijd nuttige. Dit is een wisselend menu. Wat er te eten is kunt u op deze site vinden. Hier kunt u ook Reserveren. Om de kosten zo laag mogelijk te houden kan dit alleen maar door middel van reservering. De maandag ervoor kunt u tot 16:00 opgeven via een makkelijk formulier of u wilt deelnamen. De keuze is een voorgerecht, hoofdgerecht en een toetje. Alles voor een lage prijs.

 

Diner

Wij verzorgen ook Diners voor groepen van 8 tot 100 personen), Dit kan van luxe 7 gangen tot een stampotten buffet. Door met u goed in overleg te gaan, en vragen naar uw wensen, stellen wij een vrijblijvende offerte samen. Ook kunt u via https://markyourevent.nu/ bv kiezen uit een moordspel tijdens een diner bij ons.

 

Vergaderingen of cursus

Wij hebben 2 ruimtes voor uw vergadering binnen corona tijd tot 24 personen. Beamer aanwezig. Dit kan 7 dagen in de week van 9:00 uur tot 24:00. Eventueel met koffie tafel of diner.

 

Club of Vereniging

Wij hebben ook ruimtes voor verenigingen of clubs neem gerust contact met ons op voor informatie.

 

Info

Time 2 Serve

Noort Syde

Touwslag 3

3421JH Oudeater

0636070950

 

Agenda

28 okt 2021;
01:00PM -
Bridge
29 okt 2021;
08:00PM -
Klaverjassen pinleltje
02 nov 2021;
02:00PM - 04:00PM
Koersbal
02 nov 2021;
05:00PM -
Eenvoudige doch voedzame maaltijd

Log in